De psycholoog

Arentina Drenth

Mijn bachelor in de psychologie heb ik in Amerika behaald, mijn master in België, gevolgd door de post-doctorale opleiding tot GZ-psycholoog in Nederland. Tevens ben ik (cognitief) gedragstherapeut, EMDR-practitioner, master in de oplossingsgerichte therapie en heb ik de opleiding Mindfulness Based Cognitive Therapy afgerond.

Sinds 1997 begeleid ik met veel plezier en passie mensen die op de één of andere manier uit balans zijn en niet meer (voldoende) genieten van alle facetten die het leven te bieden heeft.

Kenmerkend voor mij is dat ik op een snelle, ontspannen en luchtige wijze werk en daar waar nodig, samen met jou de diepte in ga. Ik weet snel de vinger op de zere plek te leggen en handvatten aan te reiken waarmee je direct aan de slag kunt in het dagelijkse leven. Daarbij werk ik er naar toe om in zo’n kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk resultaat te boeken zodat je weet wat je zelf kunt doen wanneer je in een uitdagende situatie terecht komt.

De methodes die ik gebruik zijn “evidence based”. Dit betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden. Hierdoor kan ik op een verantwoorde manier mensen ondersteunen in hun veranderingsproces.

BIG-registratienummer GZ-psycholoog: 49055317725
Lid Vereniging EMDR Nederland
Lid Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie

Foto tuin