OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Burnout therapie

Burnout bestrijden met therapie

Als u last heeft van een burnout, dan heeft de stress op uw werk en in uw dagelijks leven de overhand gekregen. Dit is helemaal niet nodig, als u ervoor zorgt dat uw mentale fitheid helemaal in orde is. We begrijpen dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan en dat mensen het soms nodig hebben om ondersteund te worden bij het omgaan met allerhande vormen van stress. Bij OMFI geven we burnout therapie, waarmee u er op kunt rekenen dat u die vreselijke burnout het hoofd kunt bieden. Onze therapie voor burnout is zorgvuldig ontwikkeld, vanuit een gedragswetenschappelijk kader. Uw welzijn staat daarbij voor ons altijd voorop.

Therapie omgaan met een burnout volgen bij OMFI

We raden u aan om eens contact op te nemen met OMFI als u merkt dat u een burnout heeft en niet weet wat u hier het beste tegen kunt doen. Wij werken dan samen met u aan uw mentale fitheid. Als u mentaal helemaal fit bent, dan merkt u dat zaken als stress en een burnout geen controle meer over u hebben. We helpen u niet alleen van uw burnout af, maar zorgen er ook voor dat u in de toekomst de symptomen van stress en een burnout weet te herkennen en voorkomen. Met onze therapie een burnout te lijf gaan is de beste manier om hierbij succes te behalen.

Met therapie een burnout te lijf gaan

Als u een burnout heeft, dan zult u merken dat het moeilijk is om de normale zaken in het leven met een open gemoed tegemoet te treden, laat staan met de stress van alledag om te gaan. Het is dan ook heel belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Neem contact op met OMFI voor het maken van een afspraak, of om u in te schrijven bij een cursus. We helpen u dan graag verder met onze zorgvuldig ontwikkelde therapie.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.