OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Cursus slaapproblemen

Een cursus slaapproblemen volgen bij OMFI

Heeft u last van slaapproblemen? Dit is een probleem waar heel wat mensen mee worstelen. Er zijn mensen die niet goed in slaap kunnen komen, die moeite hebben met doorslapen of die in een nacht bij lange na niet het aantal uren halen dat ze nodig hebben. Het is ook niet gek dat mensen hier problemen mee hebben. De dagelijkse problemen kunnen een grote wissel trekken op uw gemoed, het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat u hier zo snel mogelijk wat aan doet. Slaapproblemen kunnen anders snel erger worden en zijn dan moeilijk om zomaar op te lossen. Voor een cursus slaapproblemen neemt u even contact op met OMFI. Wij helpen u efficient van al uw slaapproblemen af.

De beste cursussen om slaapproblemen mee op te lossen

Als u een slaapproblemen cursus zoekt, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op de website van OMFI. Wij hebben een tweetal cursussen op dit gebied voor u klaarstaan. We hebben het dan over een eenmalige workshop, waarbij u leert wat de basis van slaapproblemen is en waarbij we u allerhande nuttige tips op dit gebied geven. We hebben ook een slaapproblemen cursus die uit vijf cursusdagen bestaat. Hierbij maken we samen met u een geheel nieuw slaapritme voor u aan. We hebben vele cursussen gegeven en daarmee mensen weer aan een goed slaappatroon geholpen. We zijn u hierbij ook graag van dienst.

Met onze cursussen slaapproblemen oplossen

We snappen dat het vervelend is om niet te kunnen slapen, of om een nacht te hebben die constant wordt onderbroken. We hebben hier een eigen methode voor ontwikkeld, die is gebaseerd op een gedragswetenschappelijk kader. Uw welzijn is voor ons heel belangrijk, we willen u hierbij dan ook zoveel mogelijk van dienst zijn. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon even op onze website te kijken, of om contact met ons op te nemen met al uw vragen. We zullen deze voor u beantwoorden en er zo voor zorgen dat uw slaapproblemen zo snel mogelijk verholpen worden.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

Cover boek voor website
Angst Overwinnen Doe Je Zo

Boek

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.