OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Mentale fitheid

Aan het werk met uw mentale fitheid

Het is belangrijk om een goede mentale fitheid te hebben. Als u namelijk mentaal helemaal fit bent, dan kunt u een stuk eenvoudiger met zaken als stress omgaan. Dit is belangrijk, want als u stress en zorgen teveel invloed op uw dagelijks leven laten hebben, dan heeft dit niet alleen maar gevolgen voor uw gemoed. U kunt dan namelijk minder goed tot rust en in slaap komen, wat ook gelijk gevolgen heeft op uw fysieke gezondheid. Zo komt u eigenlijk steeds meer in een vicieuze cirkel terecht. We raden u dan ook aan om eens contact op te nemen met OMFI, als u graag zo snel mogelijk aan uw mentale fitheid wilt gaan werken.

Aan de slag met de mentale fitness van OMFI

Als u weer mentaal fit wilt worden, dan bent u bij OMFI aan het juiste adres. Kijk eens op onze website om te zien wat voor mogelijkheden wij u allemaal op dit gebied te bieden hebben. Mental fitness is een goede manier om stress en de bijbehorende klachten mee te lijf te kunnen. Uw welzijn is voor ons de reden om onze cursussen te geven. Mentale fitness is een belangrijk onderdeel van een gezond en gelukkig leven. Met onze cursus mental fitness zorgen wij ervoor dat u meer rust krijgt, waardoor uw energieniveau sterk omhoog gaat.

De beste mentale fitness

We hebben onze methode ontwikkeld vanuit een gedragswetenschappelijk kader. Zo willen we er voor zorgen dat er blijvende veranderingen komen. De mentale fitheid is iets wat momenteel nog erg onderbelicht wordt. De nadruk ligt teveel op louter de lichamelijke fitheid, terwijl mentale fitheid hier een belangrijke invloed op heeft. Als u uw mentale fitheid verbetert, heeft dit namelijk ook direct gevolgen voor uw lichamelijke gezondheid. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon een keer contact met ons op.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

Cover boek voor website
Angst Overwinnen Doe Je Zo

Boek

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.