OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Mentale gezondheid

Uw mentale gezondheid verbeteren met OMFI

Als u uw mentale gezondheid wilt verbeteren, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met OMFI. We hebben namelijk meerdere workshops en cursussen waarmee u aan uw mentale gezondheid kunt werken. We helpen u om beter om te gaan met stress en zorgen er daarbij ook voor dat u leert om weer meer tot rust te komen. Wij werken hierbij vanuit een gedragswetenschappelijk kader, dat er helemaal op is gericht om uw mentale gezondheid te verbeteren. Zo zorgen wij ervoor dat u zich straks helemaal goed gaat voelen als u onze cursus heeft gevolgd.

Aan de slag met uw mentale gezondheid

Wilt u uw mentale gezondheid verbeteren? Dan is het verstandig om hiervoor eens op de website van OMFI te komen kijken. We hebben op onze site namelijk alle informatie klaarstaan die u nodig heeft om een goede indruk van ons instituut te krijgen. We geven cursussen en workshops om stress te verminderen en uw slaapritme te verbeteren, waar u zich vrij op in kunt schrijven. We kunnen daarnaast ook de mentale gezondheid verbeteren op de werkvloer. We komen graag langs bij bedrijven om daar ons steentje bij te dragen aan een meer ontspannen sfeer, waar stress geen kans maakt. Maar ook voor 1 op 1 behandelingen kunt u met ons contact opnemen.

Het belang van een goede mentale gezondheid

Als u ervoor zorgt dat u mentaal helemaal fit bent, dan heeft dit op meerdere terreinen een positieve werking. Niet alleen is het zo dat u zich dan geestelijk beter voelt, dat u beter kunt slapen en dat u zonder problemen uw werk kunt doen, maar ook dat uw lichamelijke gezondheid er op vooruit gaat. Het is namelijk zo dat mensen die mentaal niet fit zijn, hier ook meteen de geestelijke gevolgen aan zullen merken.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

Cover boek voor website
Angst Overwinnen Doe Je Zo

Boek

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.