OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Omgaan met stress cursus

Leren omgaan met stress

Stress op het werk is een van de belangrijkste redenen voor mensen om langdurig ziek te worden. Als u moeite heeft om met de stress op uw werk om te gaan, dan zult u merken dat dit een negatief effect heeft op uw mentale fitheid. Een slechte mentale fitheid heeft eigenlijk ook altijd problemen met uw fysieke fitheid tot gevolg. Het is dan ook heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u snel van de mentale moeheid afkomt en dat u zich ook lichamelijk weer beter gaat voelen. Bij OMFI geven we een omgaan met stress cursus waarbij we ervoor zorgen dat die stress snel gaat afnemen en op den duur zelfs verdwijnen.

Een cursus omgaan met stress en werkdruk volgen

Bent u op zoek naar een goede cursus omgaan met stress? Dan bent u bij OMFI aan het juiste adres. Bij ons staat het belang van onze cursisten altijd voorop. We hebben vanuit een gedragswetenschappelijk kader een cursus ontwikkeld waarmee blijvende veranderingen bewerkstelligd kunnen worden. Onze omgaan met stress cursus zorgt ervoor dat u meer rust in uw hoofd ervaart, dat u meer energie krijgt en dat uw prestaties en stemming sterk verbeteren. Het belang van mentale fitheid bij uw gezondheid wordt nog steeds onderschat. Met onze cursus omgaan met stress en werkdruk leert u dat dit onterecht is.

Meedoen aan een cursus omgaan met stress van OMFI

Bij OMFI vindt u een cursus omgaan met stress die er helemaal op is gericht u zich beter te laten voelen. We geven meerdere cursussen met open inschrijving, maar kunnen ook bij u op het werk langskomen om een In Company Training te geven. Zo wordt u niet alleen geholpen, maar ook uw collega's. Dit heeft dan weer een positief effect op hoe u zich op het werk voelt en hoe het er hier aan toegaat. Een meer ontspannen werksfeer zorgt ervoor dat u ook minder stress ervaart. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

Cover boek voor website
Angst Overwinnen Doe Je Zo

Boek

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.