OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Omgaan met stress training

Een omgaan met stress training volgen bij OMFI

Bent u op zoek naar een omgaan met stress training die echt effect heeft? Dan zit u goed bij OMFI. Bij ons vindt u een training omgaan met stress en werkdruk waarbij u er zeker van kunt zijn dat u daadwerkelijk geholpen wordt. Wij werken vanuit een gedragswetenschappelijk kader, waarbij we uw welzijn altijd voorop hebben staan. We raden u dan ook van harte aan om eens een kijkje op onze website te nemen om hier meer te lezen over OMFI, maar ook over de verschillende trainingen en workshops die we geven. Onze training omgaan met stress heeft al heel wat mensen geholpen hun mentale fitheid te verbeteren.

Het belang van een goede mentale fitheid

Als u iemand bent die gevoelig is voor stress, dan is het heel belangrijk om hiermee te leren omgaan. Als u zich namelijk door de stress teveel laat beinvloeden, dan zult u merken dat het moeilijk is om hier weer uit te komen. Uw mentale fitheid heeft te lijden onder stress, wat er niet alleen maar voor zorgt dat u niet meer tot rust kunt komen en u somber voelt. Een slechte mentale fitheid zorgt namelijk ook voor lichamelijke problemen op dit gebied. Bij een omgaan met stress training zorgt u ervoor dat uw mentale fitheid verbetert, waardoor u zich ook lichamelijk fitter zult gaan voelen.

Beginnen met een training omgaan met stress en werkdruk

Bij een training omgaan met stress is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u er helemaal voor gaat. Onze cursus is dusdanig ontwikkeld dat u zult merken dat u daadwerkelijk positieve resultaten gaat zien. U krijgt dan meer rust, meer energie, behaalt betere prestaties en zult merken dat uw stemming ook verbetert. Dit zijn allemaal redenen om daadwerkelijk te overwegen eens met een cursus van OMFI aan de slag te gaan. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

Cover boek voor website
Angst Overwinnen Doe Je Zo

Boek

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.