OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Omgaan met stress workshop

Een omgaan met stress workshop volgen

Heeft u last van stress? Merkt u dat u slecht om kunt gaan met de werkdruk en heeft dit een negatief effect op uw geestelijke en lichamelijke gezondheid? Dan is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u hier zo snel mogelijk iets aan gaat doen. Als u dit te lang laat doorgaan, dan is het namelijk zo dat u zich alleen maar slechter zult gaan voelen. Met een workshop omgaan met stress en werkdruk van OMFI hoeft u zich straks geen zorgen meer te maken om stress. Wij zorgen ervoor dat u leert omgaan met stress en dat uw mentale en fysieke fitheid een enorme boost krijgen.

Aan de slag met een workshop omgaan met stress

Bij OMFI hebben we altijd het beste voor met onze cursisten. De workshops die wij geven zijn er specifiek op gericht om ervoor te zorgen dat u zich beter gaat voelen. Een omgaan met stress workshop van OMFI heeft altijd tot doel dat u zo snel mogelijk verbeteringen gaat merken. We hebben het er dan over dat u zich rustiger gaat voelen en dat de stress geen direct effect meer op uw gemoed en gestel heeft. Daar komt bij dat u meer energie krijgt, betere prestaties gaat leveren op uw werk en dat u zichzelf simpelweg gelukkiger gaat voelen. Dit zijn allemaal kenmerken dat het met uw mentale fitheid wel goed zit!

Wilt u een workshop omgaan met stress en werkdruk volgen bij OMFI?

We raden u aan om uzelf in te schrijven bij OMFI als u merkt dat de stress op het werk de overhand begint te krijgen. Onze workshop omgaan met stress is er helemaal op gericht u snel de positieve effecten van onze methode te laten merken. U kunt zich inschrijven bij een van onze geplande workshops, maar we kunnen ook bij uw bedrijf langskomen voor een In Company training. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot 1 op 1 begeleiding. Neemt u anders gewoon even contact met ons op om alle mogelijkheden met ons te bespreken.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.