OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Slaapcursus

Een betere nachtrust met een goede slaapcursus

Het klinkt misschien raar: een cursus moeten volgen om beter te leren slapen. Maar toch zijn er genoeg mensen die er moeite mee hebben om elke nacht goed in slaap te vallen. Dit kan allerhande redenen hebben, maar een van de meest voorkomende is de stress die mensen ervaren op hun werk of in het dagelijks leven. Als u hier niet goed mee om kunt gaan, dan kunt u niet goed tot rust komen, wat dan ook weer negatieve gevolgen heeft voor uw nachtrust. Een slaapcursus bij OMFI is dan een oplossing. Wij zorgen ervoor dat die nachtrust weer als natuurlijk terugkomt.

Weg met die slaapproblemen

Bent u iemand die elke nacht moeite heeft met in slaap te komen? Als u dan eenmaal slaapt, vindt u het dan moeilijk om ook goed door te blijven slapen? Dit kan grote problemen opleveren met uw concentratie, waarnaast u ook sneller geirriteerd raakt door kleine, onzinnige dingetjes. Als u niet goed slaapt, dan ziet u al meteen als u wakker bent weer tegen de dag op. Maar, de zorgen over het niet kunnen slapen zijn dan ook weer niet bevorderlijk voor uw nachtrust, omdat u dan nog iets extra heeft gevonden om eens flink over te lopen piekeren. Bij OMFI hebben we twee verschillende workshops waarmee u weer goed leert slapen.

Een cursus slapen volgen bij OMFI

Bij OMFI hebben we een tweetal verschillende workshops voor u klaarstaan als u beter in slaap wilt kunnen komen. We hebben een eenmalige workshop Beter Slapen, een slaapcursus waarbij u in drie uur leert hoe u beter in slaap kunt komen. Daarnaast hebben wij ook een intensieve workshop van vijf keer twee tot drie uur. Hierbij leert u alles wat u nodig heeft om uw slaap weer te normaliseren. Wilt u meer weten over onze slaapcursussen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. Een cursus slapen bij OMFI kan echt uitkomst bieden als u 's nachts de slaap niet kunt vatten.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.