OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Slaaptherapie Breda

Op zoek naar slaaptherapie in Breda?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u goed slaapt. Zonder een goede slaap zult u merken dat het lastig is om u overdag te concentreren. Het probleem met slaapproblemen is ook dat ze makkelijk erger kunnen worden. Als u zich zorgen gaat maken over het niet kunnen slapen, dan wordt het probleem alleen maar erger. Toch is daar goed iets aan te doen. Het OMFI geeft slaaptherapie voor Breda, waar u min of meer geleerd wordt om weer zonder problemen te kunnen slapen. Wij hebben veel ervaring en kennis op dit gebied, die wij graag met u delen. Als slaaptherapeut in Breda gaan we hier graag eens over met u om tafel zitten.

De beste slaaptherapie voor Breda

Bij OMFI vindt u mensen die niet alleen alles van slaap weten, maar die deze kennis ook graag inzetten om u weer goed te laten slapen. We hebben hiervoor een slaaptherapie in Breda ontwikkeld waarmee u straks weer zonder zorgen van uw nachtrust kunt genieten. Als slaaptherapeut voor Breda raden wij u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u merkt dat het in slaap vallen, of goed doorslapen, steeds moeilijker wordt. U heeft bij ons de keuze uit een tweetal verschillende therapieën. We hebben een eenmalige workshop, maar ook een cursus die uit vijf intensieve lessen bestaat.

Slaaptherapie in Breda volgen

Bent u op zoek naar een slaaptherapeut in Breda? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met OMFI. Wij zorgen er dan voor dat u bij ons op de cursus weer helemaal opnieuw een slaapritme aanleert. Er zijn heel wat verschillende redenen te noemen waarom uw slaapritme verstoord is, wij gaan er met u naar kijken hoe we ervoor zorgen dat dit ritme weer terugkomt. U zult merken dat u, als u beter slaapt, de dagelijkse dingen in het leven weer makkelijker aan kunt.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.