OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Slaaptraining

Een slaaptraining volgen bij OMFI

Bij OMFI, wat staat voor Optimizing Mental Fitness, bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een cursus slaaptraining. Het klinkt in eerste instantie misschien apart om slaaptrainingen te gaan volgen om beter te leren slapen, maar het is nu eenmaal een feit dat er heel wat mensen zijn die er moeite mee hebben om elke nacht weer goed in slaap te komen. Dit kan natuurlijk een breed scala aan redenen hebben, waarbij onder andere heel belangrijk is dat stress een belangrijke factor is. We raden u dan ook aan om een training slapen bij OMFI te volgen om met deze problemen af te rekenen.

Wat houdt een slaaptraining in?

Als u nog twijfelt of een slaaptraining wel iets voor u is, laat ons die zorgen gewoon bij u wegnemen. Het is namelijk zo dat u, indien u slaapproblemen heeft, in een soort van vicieuze cirkel terechtkomt. Het wordt steeds moeilijker om in slaap te komen, omdat u zich hier elke nacht zorgen over gaat lopen maken. Bij onze training slapen zorgen wij ervoor dat die zorgen weggenomen worden, maar ook dat er afgerekend wordt met de stress die u dagelijks ervaart. Doet u dit namelijk niet, dan zult u merken dat het gebrek aan slaap een negatief gevolg heeft voor uw dagritme.

Een training slapen volgen

Wilt u een training slapen volgen bij OMFI? Neem dan eens een kijkje op onze site om te zien welke mogelijkheden wij op dit gebied allemaal voor u hebben. We hebben een eenmalige workshop waarbij u leert wat slapen precies is en waarbij u praktische tips krijgt. Bij onze vijfdaagse cursus leert u daadwerkelijk uw slaap weer te normaliseren. We vertellen u graag meer over onze cursussen en wat u hierbij allemaal kunt verwachten. Neem hiervoor dan ook gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over OMFI en onze slaaptrainingen.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.