OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

OMFI richt zich op het optimaliseren van de mentale fitheid.

Workshops, incompany trainingen en 1-op-1 gesprekken over slaap- en stresshantering.

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Meer rust

Meer energie

Betere prestaties

Betere stemming

Stress management cursus

De perfecte stress management cursus van OMFI

Hoe zit het met uw mentale fitheid? Kunt u de stress van uw werk en dagelijks leven nog wel aan? Er komen heden ten dage zoveel dingen op ons af, dat het soms steeds moeilijker lijkt om nog wel te genieten van het leven, om te ontspannen, om nog echt tot rust te komen. Met een goede stress management cursus van OMFI leert u om te gaan met de spanningen van alledag. We raden u dan ook van harte aan om eens een kijkje te nemen op onze website en hier te bekijken welke stress management cursussen we allemaal voor u klaar hebben staan.

Op zoek naar een cursus stress management?

Stress is een probleem dat nog wel eens onderschat wil worden. Mensen doen er een beetje lacherig over of doen het schouderophalend af; “Ach, ik ben een beetje gestrest maar dat komt wel weer goed.” Maar wat nu als het niet goed komt? Als de stress alleen maar toe blijft nemen en u merkt dat u er steeds meer moeite mee heeft om die rust weer te vinden, of om de stress van het werk even achter u te laten? Stress is een belangrijke factor als het aankomt op gezondheidsklachten, we raden u dan ook een stress management cursus van OMFI aan om hier mee om te leren gaan.

De beste stress management cursussen bij elkaar

Voor een cursus stress management kijkt u gewoon even in het overzicht op onze website. We hebben meerdere cursussen om ervoor te zorgen dat uw mentale fitheid sterk gaat verbeteren. Er is een directe relatie tussen mentale fitheid en lichamelijk fitheid, wacht dan ook niet met het aanpakken van stress en zorgen. Met onze mensen in uw hoek zult u straks weer meer kunnen genieten van het leven en de rust pakken waar dat nodig is.

Lees meer

Geef je mentale gezondheid prioriteit!

stress 1
Workshops

Stresshantering

workshops slapen
Workshops

Beter Slapen

1-op-1 begeleiding
1-op-1

Begeleiding

Cover boek voor website
Angst Overwinnen Doe Je Zo

Boek

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.