Workshops stresshantering

Heb jij last van stressklachten die invloed hebben op je lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn?

Ervaar jij slaapproblemen, concentratieverlies, ben je meer vergeetachtig of heb je weinig energie? Reageer je vaak geïrriteerd of val je sneller uit tegen dierbaren? Heb je lichamelijke stressklachten zoals gespannen spieren, hartkloppingen, duizelingen, misselijkheid of hoofdpijn? Ben je bereid om oude gewoontes te veranderen en keuzes te maken op basis van zaken die belangrijk voor je zijn? Wil je meer energie overhouden, meer rust ervaren, beter presteren, in een betere stemming zijn en dat je relaties soepeler lopen, zowel zakelijk als privé?

Wil je in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk resultaat boeken?

Dan is een workshop stresshantering bij OMFI de oplossing voor jou. Op luchtige wijze worden handvatten gegeven met een onmiddellijke vertaling naar het dagelijks leven, zodat je gelijk aan de slag kunt.

De verschillende workshops zijn:

lange workshop stresshantering
Workshop

Stresshantering

Een workshop van 3 uur met uitleg over stress en piekeren waarbij je praktische tips krijgt om minder stress te ervaren en een persoonlijk actieplan maakt.

korte workshop stresshantering
Incompany workshop

Stresshantering

Een incompany workshop op locatie of online met uitleg over stress en/of piekeren waarbij de deelnemers een persoonlijk actieplan maken om minder stress te ervaren.

De methodes die gebruikt worden zijn “evidence based” wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn, voor verandering zorgen en tot resultaat leiden.

Locaties

OMFI biedt haar workshops aan in zowel Nederland als België.

Voor de omgeving Breda maakt OMFI gebruik van de onderstaande vaste locaties.

boederij pekhoeve

Ulvenhout

“Boerderij de pekhoeve”, Dorpstraat 92, 4851 CN Ulvenhout. 

breda 3

Breda

Korte Huifakkerstraat 8, 4815 PS Breda